Apartamento turistico girona

Apartments Holiday girona

turismo ciclismo

alojamiento grupos

Rentals holiday girona

hotel familiar y grupos girona

Apartamento turistico en girona Apartments Holiday girona turismo ciclismo alojamiento grupos Rentals holiday girona hotel familiar y grupos girona rental Apartments girona Apartamento turistico y familiar en girona Apartments Holiday girona turismo ciclismo alojamiento grupos Rentals holiday girona hotel familiar y grupos girona reserva apartamento
LA_STALLA MATERA (ITÀLIA)
Trobareu aquest habitatge en el carrer principal dels Sassi, a peu de carrer.
Això us facilita molt la vostra arribada i no us caldrà carregar les vostresmaletes pel laberint d’escales i carrers que formen aquesta enigmàtica i fascinant ciutat.

L’últim ús que va tenir aquesta estança era d’estable del molí veí, un dels diversos estables de Matera. Aquí, els cavalls que arribaven de les contrades amb el gra, només hi descansaven mentre es feia la farina. Normalment els cavalls i burros de la ciutat vivien dins les cases amb les famílies.

Vam trobar-lo amb molt bones condicions i el fet de ser una estança única, el volum i l’alçada ens va despertar la inspiració fàcilment.

Hem restaurat aquest estable per la memòria del que va ser en el passat, fent així també un petit homenatge a la gent del camp.