Nosaltres
Som la Núria i l’Alexandre, coneixedors i professionals del sector turístic. Venim de diferents formacions universitàries i sectors laborals diversos amb llarg bagatge. La creació d’Athenou el 2013, ens endinsa en una nova aventura per tots dos.

Estimem la nostra terra i la nostra ciutat, Girona. Hem posat en valor la història de la finca que ha passat de generació en generació i que conserva el testimoni de fets i curiositats significatives per la història del país. I a través dels nostres propis estils i filosofia tenim la oportunitat de transmetre i fer gaudir d’aquesta part de la història que faran que el teu pas pels apartaments Athenou sigui una experiència única.

A partir del 2019 hem iniciat un nou projecte a Matera, al sud d’Itàlia, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i Ciutat Europea de la Cultura 2019. Hem restaurat completament un antic estable i l’hem transformat en una estança habitable amb una decoració molt genuïna que et farà sentir que estàs realment en un lloc màgic i al mateix temps un lloc per gaudir de la perfecció de les coses senzilles.