Apartamento turistico girona

Apartments Holiday girona

turismo ciclismo

alojamiento grupos

Rentals holiday girona

hotel familiar y grupos girona

Apartamento turistico en girona Apartments Holiday girona turismo ciclismo alojamiento grupos Rentals holiday girona hotel familiar y grupos girona rental Apartments girona Apartamento turistico y familiar en girona Apartments Holiday girona turismo ciclismo alojamiento grupos Rentals holiday girona hotel familiar y grupos girona reserva apartamento
Coneix Athenou
Som la Núria i l’Alexandre, coneixedors i professionals dels sectors turístic i immobiliari. Procedim de diverses formacions i sectors laborals amb llarg bagatge. La creació d’Athenou ens endinsa en una nova aventura.

Estimem la nostra ciutat i la nostra terra. Hem posat en valor la història de la finca que ha passat de generació en generació, i que conserva el testimoni de fets i curiositats significatives per la ciutat i per Catalunya. I a través dels propis estils i filosofia tenim l’oportunitat de transmetre i fer gaudir d’aquesta part de la història que faran que el seu pas pels apartaments Athenou sigui una experiència única.

La nostra acollida és familiar i distesa. Desitgem que els clients es trobin entre amics, com a casa, i estem sempre a la seva disposició.